Ta така. Направихме двете разходки, споменати в другата тема и на връщане от втората завъртяхме през Хоум макс за малко материал за малко тестове дали, или...

Като цяло кастени в домашни условия се правят по два начина. Обличат се целите стени докато са голи, само с изолация и след това се монтира всичко, или моя начин. Първия изисква план, монтаж на гредички където трябва, или облицоване на стените с нещо, към което може да се закрепва всичко, Някои ползват дървена ламперия и тя след това носи мебелите. Този вариант не ме устройва, защото не съм по планирането. Предпочетох, тъй като ползваме буса докато го правя, всяко нещо само да си намери мястото с времето. Затова и доста време се ползва на гола изолация, а покриването се извършва по-късно където както дойде

Спрях се на ламперия, защото стои прилично добре, лека е, лесно се реди, допълнителна изолация е, лесно се почиства, твърда е и не се наранява много лесно. Говорихме си по-горе за тези неща, ами не е по-изкуствено от ламината на ПДЧто
След нощувката нейде из Рила рязко стана неудобно тоалетната да е просто така в кемпера и като се ползва останалите да излизат навън, та дойде момента цялото нещо да започне да се заформя. Разходка до Туплекс в Казичане, объркаха ми едни размери, та получих и аванта и започна да се строи баня

И така жадуваната врата

Още не е за къпане, прилича повече на пробна, ама става, Газ към следващата дестинация в другата тема