Айде да си хортуваме за хладилни ракли!

Видима от всички тема

Re: Айде да си хортуваме за хладилни ракли!

Мнениеот chicken » 10 Юни 2022, 13:04

Ха, открих нещото, което ми пасва идеално

https://www.dometic.com/en-se/outdoor/food-and-beverage/coolers/electric-coolers/dometic-coolfreeze-cdf236-265630

Единственото, достатъчно ниско, за да влезе и под леглото, но достатъчно високо, за да събере прави 1,5 литра бутилки. на 30 литра вече има чалъм да се ползва и като фризер първите дни, докато остане месо, събиращо се в камерката на другия хладилник, като в оставащия обем могат да се замразяват бутилки, които да се слагат в другия хладилник, за да не включва често и Джуми да е щастлифт и спокоен за моето енергийно благоденствие :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 10 Юни 2022, 14:42

chicken написа:Ха, открих нещото, което ми пасва идеално

https://www.dometic.com/en-se/outdoor/food-and-beverage/coolers/electric-coolers/dometic-coolfreeze-cdf236-265630

Единственото, достатъчно ниско, за да влезе и под леглото, но достатъчно високо, за да събере прави 1,5 литра бутилки. на 30 литра вече има чалъм да се ползва и като фризер първите дни, докато остане месо, събиращо се в камерката на другия хладилник, като в оставащия обем могат да се замразяват бутилки, които да се слагат в другия хладилник, за да не включва често и Джуми да е щастлифт и спокоен за моето енергийно благоденствие :)

Требе да знаеш, че не никой не му пука за твоите драми и драмаТУРиГи ...

И ако видш, че слънцето изгрява от запад, да знаеш, че някой много е ядосал Путин...
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 10 Юни 2022, 18:05

Болно пишлеме си, нали знаеш? Не, не знаеш, за съжаление...
chicken

Мнениеот ogromnii » 11 Юни 2022, 07:59

Щом ви кефи със дни да не излизате от шубрака - действай. Мен запасяване с храна ме напряга, предпочитам чат пат да не готвим а да посетя някоя кръчмица.
ogromnii

Мнениеот datajumanji » 11 Юни 2022, 09:16

chicken написа:Болно пишлеме си, нали знаеш? Не, не знаеш, за съжаление...

ПИШлеме, си е добре... Виж Кирцата как го бяха обвинили незаслужено, че не е ПИШлеме... А то... Чиляка мачка ГугЛена още от миналата година ...
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот Данаил Делчев » 15 Юни 2022, 11:52

Имам такава :
Изображение
Ползвам я лятото като хладилник, а не като фризер. Тази сваля до -20 наистина, защото цяла зима ми беше в гаража със печени чушки пакети вътре :lol: . Държа я в багажника защото там винаги е хладно и включва по рядко. В купето лятото е по-топло. Недостатък за мен е че нощно време някой път чувам как се включва. Друг недостатък няма за мен. 40 литра е. Събира и много, и малко. Работи на 12 и 220 в , като разлика в консумацията не съм усетил, но не съм и издребнявал...
Данаил Делчев

Мнениеот chicken » 15 Юни 2022, 14:49

Окончателно се спрях на Indel TB41.
Дометик ще ме извиняват, люковете им горе долу стават и толкоз. Склонен съм да се съглася с Мечков, когато в поредния си пристъп се изказа, че китайски компресорни боклуци не внася отдавна. Това е Дометика, няма какво да се заблуждаваме. Насреща поддръжка няма, независимо от цената. "веди ли бяха тия? Нормално, то бели при тях не останаха...
Другите китайци без части, сервиз и гаранция също ги отсвирваме. На мен такива пари за без нищо насреща са ми много. На Индел си им знам вносителите и сервиза, хората изглеждат готини, има си приказка с тях, бачкат... Секоп вече не са с Данфос, но са си Секоп. Другия вариант си е с класическия Данфос компресор, но не мисля, че ще сбъркам със Секопа.
chicken

Предишна

Назад към Ремонти и аварии