Натам, че и насам...

Видима от всички тема

Re: Натам, че и насам...

Мнениеот datajumanji » 08 Дек 2020, 09:47

Кат'чиляк дека 10+ години се занимаваше с гесееми - резкодиране, вкл. писане на софт, бугарски, препрограмиране и прочие ремонти, можем ви кажем, че секи гесеем требе да струва не поичи от 100 кинта в момента.
Чупи се -> шут -> нов.
Това с давенето, миенето в утразвукови вани и бля-бля сме го играли и ...какво да ви кажа...
Само да поясня, че съм минал през всякакъв вид поялници, вкл. инфраред.
Повярвайте ми, мобилните устройства са един голям компромис между размер и функционалност.

Що се набутват ората..., не знам?!?!?!
Последна промяна datajumanji на 08 Дек 2020, 11:05, променена общо 1 път
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 08 Дек 2020, 10:46

Правилно. Ако ще даваш по 100 кинта на всеки някой и друг месец, щото на сегашните цени и качество на техниката така ще е.
А иначе ифоня сам си изсъхна и тръгна и най-вероятно и ще спре окончателно от щетите.
И за другото правилно. Аз затова ползвам най-малките телефони за телефони и таблет или комп, като трябва друго. Епъл първи се усетиха, че е време телефоните пак да станат малки и действат по въпроса. След като последни ги направиха големи :)
chicken

Мнениеот ogromnii » 08 Дек 2020, 21:49

Ми аз за сефте съм с андроид още се впечатлявам. Поживем, увидем. Айпада беше най-готиният компютър който съм имал около година и половина. следващите няколко докато се самоуби бяха мъка и после много мъка. Айфоните никога не са докарвали 48 часа, т.е. ако се абстрахираш от батерията иначе стават. За мобилно устройство батерията е нищо работа, дет се вика за кво ти е, като кабели продават навсякъде, верно, от 3 работи 1, ама има.
Накратко - не съм от "грабнатите", затова и реших да пробвам другите. Засега и от тях не съм вчепетлен, ама може да искам много...
Иначе с домашния усилвател е същата история - на епъла натискаш един бутон и засвирва през колоните на самсунга успях да преборя наличната в него музика да върви през мрежата, спотифай и туба - засега йок. Еърплей - нанайси. Ама ще почакам още малко преди да почна да хейтя.
ogromnii

Мнениеот chicken » 08 Дек 2020, 23:11

Няма да свикнеш :) Особено щом Самсуняк...
Андроида го тургам на дистационното на дрона и то ми вади А, Б и В причини да е на кабела. Избирам логичната и пак ми вади същите. Хем са варианти, хем не може да са. Мисля, че и децата ще се озоват с ифони като му дойде времето, телевизира ни не е смарт с андроид, та ще станем андроид фрии къща :) Иначе Гугълата и мапсата им много ги харесвам. Въобще цялото Джи. И си ползвам всичко. Епъл бяха достатъчно адекватни да ги интегрират със своята ОС. Дори и Епъл кар плей ми пуска Гугъл мапс, а не само техните карти.
А аз телефон зареждам по не знам колко пъти на ден, кви 48 часа! Нали си нямам работа и имам HBO... :) Примерно.
chicken

Мнениеот chicken » 29 Яну 2021, 19:40

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 29 Яну 2021, 19:46

Изображение