Деба тоя Фейсбук, в едноневки превърна кемперистите. Гледам, дори Риболовникова не публикува във собствения си форум друго, освен сълзливи шунденски подмокряния. И информация няма. Отваряш тема и четеш как някой си льольо благодари на друг за неква си фейсбушка група, в която прочел каквото го интересвува, или питал за пореден път и за пореден път му е отговрено и за пореден път изчезнало съвсем неоткриваемо надолу... Както и да е, всеки с мислата си или липсата и. Йебем ти фейсбука. Тия снимки, дето ще ги кача тук и ще се виждат, там ще потънат до утре... Не, че тук някой се вълнува, ама и това не е моя работа. Само се чудя, ако, дай Боже Фейсбука изчезне по някакъв щастлив начин, сичкото това зомбиран народ дали ще успее да си направи поне една чекия, преди да се самоубие от безсмислеността в тиквата му...
След толкова псуване е време да мина към същественото, което хич не е съществено

След петъчната смяна, която беше петнайста 13-14 часова по ред без почивен ден, се оцъклих в 6. Половин час по-късно вече бях в колата, взех кемпи от паркинга, заведох го на автомивка с измиване на тавана, при което падна половината боя и се паркирах пред у вкъщи. Нейде преди осем. Въпреки всичко след цялото размотаване, пазаруване, подреждане, зареждане, на магистралата бяхме в два.

В Слиен 30 минути за товарене на децата и други нужди и отново газ. Разхода до момента беше 11,8. Проливен дъжд, вятър, дъжд със вятър и тези три неща в комбинация... Кемпи натоварен на макс, само едни 100 кила вода му добавих 80 километра преди края.

Ришкия проход се кара много арно. Един камион спретна колонка, но горе отби и я пропусна. И пак газ.
Петрола във Варна, който е след отбивката за Аксаково... Питам лелката от де за Кранево, тя вика да се върна към Аксаково, че "цяла Варна"... Викам, леле, ако знаеш 3 години колко Варни минавах сутрин до работа, после вечер пак...

Та викам да видим квой туй Варна. Пък и новия булевард... Новия дръжки. Гугъл мапс в комбинация с жената за навигатор, та минахме покрай новия булевард, но пък през всичките му кръгови. Та загледах табелите и стана работата. Има един вариант за автомобилна навигация и е евтин. Китайска джаджа за 100-150 кинта и пиратско АйГо. Някои като се качат на кемпери пълнят гушите на Гармин, ама това помага само на егото, не на рутирането

Баси ужаса по тоя път! Ама накрая се озовахме в Кранево, за където ме излъгаха, че имало местенце. Нали съм си общителен, та набързо се наложи жената да ми подсказва, че съм загори тенджера. Но пък поне намерих къде поне да пренощуваме

Е, купих си и една кола, няма как да не подкрепим местния малък бизнес, не може само да се лафим с него

Ядене, пиене, зяпане на луната, на светлините, на водата и подобни баналности. Дори котката се показа да види кво става.