Натам, че и насам...

Видима от всички тема

Re: Натам, че и насам...

Мнениеот datajumanji » 13 Авг 2020, 21:24

Не си прав!
Сития, на гладния вяра няма!!!
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

Мнениеот chicken » 14 Авг 2020, 08:33

Ако не съм прав защо на десет километра нагоре на 3 километра плаж има 3 каравани и 4 кемпера, дето не се и виждаме дори, в единия край и някоя палатка? През деня идват десетина коли за плаж. По-малко и по-хубав черен път. Магазина е по-далече. Ама по-зареден. Вода предполагам при същите условия. Ние си дойдохме с 200 литра и превключихме на икономичен режим. Което означава, че всеки ден косата и брадата със шампоан. Един познат взе, че се оказа в района, та ми напълни още 40 литра... Сега се чудим какво да ги правим :)
chicken

Мнениеот datajumanji » 14 Авг 2020, 09:54

chicken написа:Един познат взе, че се оказа в района, та ми напълни още 40 литра... Сега се чудим какво да ги правим :)

Затваряйте в буркани, кво се чудиш?
datajumanji

Мнениеот chicken » 14 Авг 2020, 10:11

Нямам буркани, ще и стане ли нещо в тубите? После ще си я пресипв в шишета дето не се търкалят
chicken

Мнениеот datajumanji » 14 Авг 2020, 10:32

Трябва да се внимава да не се пресече, че остава един неприятен дъх.
Иначе други пречки няма. Може да ползваш и чушкопек...за атмосфера...до дето преливаш от пусто, в празно...

БЕГАЙ, ИДАААААА...
datajumanji

Мнениеот chicken » 15 Авг 2020, 08:41

Идеш, ама те няма.
А на нас ни спретнаха класическа отработена схема за изгонване. Получи им се само защото по принцип си търсех повод да се преместя, ама можеше да свърши със скандал, дейба!
На баси голямото място се залепиха на два метра от нас, разтовариха цяла детска градина и съответните два женски контролни органа... Не мога и не знам някой дали щеше да може. Сега търся начин за противодействие на такива ситуации.
За сметка на това решихме (предпоследно) да останем до неделя, а щяхме да си тръгваме днес...
Сега се усещам, че тая нашата работа сериозна. Трябва отново да мина през Сливен да оставя децата, което си е сериозна разходка. Айде, някакви 620-30 километра, ама до Варна е бавно, Ришки проход...
chicken

Мнениеот datajumanji » 15 Авг 2020, 11:28

Ние преди минавахме по Дюленски, бяха го позакърпили. Сега не знам как е.
За противодействието не върши ли работа дибидюслъка?
datajumanji

Мнениеот ogromnii » 15 Авг 2020, 12:13

JBL
Универсално оръжие. И на нан ни се лепнаха едни румънци на 5 дка празен плац. На 3 метра. Мани другото, ами беше един гъз, който миналата година мина с вана през предната гума на колелото на малката и взе да обяснява че било кофти паркирано. Задник. Ама малко микс Ози, Риана и Софи Маринова @6am и се премести. И аз едвам издържах, ама си струваше. После учтиво си викахме "хай"... ;)
ogromnii

Мнениеот chicken » 15 Авг 2020, 13:47

Ше се тестват варианти. ДайБоже да не се налага де :) Сега отдалече гледам сеир. Като например wtf, мадър факър, някой има нужда да забучи ямайското знаме на песъко?!
Иначе, въпреки понаселването у петъка, най близките в едната посока са мноооого далече, а в другата дори не ги виждам. Още като си тръгна полския бусокемпер трябваше да се пренесем там...
Дюлинския според зависи на де си. Аз съм минавал от там за Шкорпиловци. Ама не беше закърпен.
Ришкия е бърз, ако не се изтупа някой камион отпред, нисък, има два обратни завоя и това е. През Петолъчката, Сунгурларе към Лозарево... Но зависи де, нашата гледна точка е съвсем друг автомобил... Миналата година постигнах 6:40 до Софето с 15 минути в Сливен :) Е, разхода прескочи 11 Но сега съм на плаж, довечера ще почна да поприбирам, а утре ако успея да отворя бара ще е добре :)
chicken

Мнениеот xfact » 15 Авг 2020, 15:38

Каза̀х ти, че шсе върнеш ти.... :)
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
xfact

ПредишнаСледваща

Назад към Пътувания, пътеписи