Натам, че и насам...

Видима от всички тема

Re: Натам, че и насам...

Мнениеот chicken » 13 Юли 2020, 12:16

В Бургас минах на резерва. Стигнахме до СливенЪ и ми остана нафта за още 40-50 км. На климатик, разбира се и със 120 литра вода... Е, карах със 100 до 110 по километраж...
Това за климатика... Пак се сещам за едни кемперисти, които не си го пускали, че харчел... Ми то като ти харчи 12 на сто със скорост 90 кво те ебе още кило?! Ми жалка история с пешкира около врата. А аз не взех хубави бусове заради липсата на климатик. Междуврочем след като заредих в Сливен отново си лепнахме 120+ и в Софето приключих на 1060 км и 10/100. Климатика не е спиран. Като цяло нямам и усещането, че качва с нещо видимо разхода.

Изображение

Зарязахме децата, но пък други пътници... :)
Изображение

Обичам следморския прахоляк по кемпи :)

Изображение

Трафика ту така, ту иначе. Едно спиране за хапване ни изкара от тълпата и се озовахме в някаква дупка... После пак се задръсти. Не е вярно, че българите са хомофоби. На магистралата е пълно с педали у лево. Аз пък излизам когато си поискам и се прибирам баааавно и плавно... Искрено съчуствам на някои идиоти, дето ще се пребият или ще нагазят изпреварвания, за да направят път на святкащия отзад уродливец. Три тона съм, не мърдам. Най-много да ме набие, пък после да видим бой и ебане дали се връщат... :) Ето, пак се сетих за Стефчо от Пловдив и тукашните му мераклии "да ми пренаредят гълъбарника". Баси мерака, баси чудото. Явно е свършило белото
Както и да е. Като цяло голям късмет с времената на придвижване. Минахме 30-40 минути преди ужаса на магистралата.
Изображение
Изображение
Последна промяна chicken на 13 Юли 2020, 15:17, променена общо 2 пъти
chicken

Мнениеот chicken » 13 Юли 2020, 12:18

После оставихме багажа в колата и направо на протести. Баце ке умре. Сретан чака, надявам се! Като го заровим ще черпя! :)
После кво ше е не знам. да го духат всички комунисти, антикомунисти, расисти и антирасисти, русофоби, русофили, педали, зелени, пембени, резаците, костовистите от седмия ден, Костов, Ицето, РадкЪ, Глишеф, Инджев, Чехлю, Трайчо, Прокопи, Шиши и за когото още се сетите. Знам само, че от деветдесетарска мутра за мин пред по-долу няма накъде. и то мутра евтина, онождана от който я оноди, което продължава и до днес в глобален мащаб.

Изображение
Последна промяна chicken на 13 Юли 2020, 15:17, променена общо 1 път
chicken

Мнениеот chicken » 13 Юли 2020, 15:13

Абе, някой от аФторите на фейсбук групa иска ли моите снимки при него? :) Никой не ме е поканил, дейба, че да му отговоря с КУР за фейсбук шитнята!
Истината е, че никой не се интересува кой къде е ходил и как си е изкарал. Докато не затръгва и той на някъде там и му трябва инфо. и докато във форумите нещата са що годе подредени и налични, във фейсбук тъпнята нешата са така, че десет малоумника могат да зададат един и същи въпрос в рамките на 15 дни, без въобще да разберат, че вече е питано и отговаряно. Защо казвам малоумници ли? Защото си е такова да избереш фейсбук пред форумите. И накрая никой не получава отговор на нищо, защото на всеки, който може да отговри му е писнало да отговаря на едни и същи въпроси.
chicken

Мнениеот Рачо » 13 Юли 2020, 20:05

А, бе ти да не би да си ми изгубил телефона?
Аз се тествах на къмпинг Делфин ( никога повече ) и се чудих на къде да избягам.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". :)
Рачо

Мнениеот chicken » 13 Юли 2020, 20:20

А аз се чудех дали ще те намеря на Пвел баня, ако се прибирам по подбалканския :) Ами затова се пише във форума кой къде ще е ;)
Как е на Делфин? Минавайки с "бясна" скорост (предвид пътя) от там ми се видя леш
chicken

Мнениеот L.dof » 13 Юли 2020, 20:21

Кво ти пречат хавлиите ?
L.dof

Мнениеот chicken » 14 Юли 2020, 09:14

Кви хавлии ве?
Аааа... Не ми пречат. Ама се чудя що толкоз хора си мечтаят за климатик, а нямат, а други имат, ама мизерстват, щото харчел... Качва от 13 на 13/100, ти да видиш ужаст! И пак казвам, аз нямам наблюдения да вдига с цял литър на буса. Превията същоне го усещаше много, Ситроенчето, 110 коня бензин, не можеше дс излезе от подземния гараж на климатик. Ама онова искаше 4000 оборота, за да му живне душичката и много вървеше като го настъпиш. Просто на оборот нагоре увисваше
Ти, Лд кактотамтиееника, ше жертваш ли хавлийката за климатик, ако го имаше? Или ще пестиш? ;)
chicken

Мнениеот L.dof » 14 Юли 2020, 21:23

Ако се замогна и си купя с климатик кемпер нема да го спирам ,и аз като вас .бах мама му навремето немаше кемпери с климатици .
L.dof

Мнениеот ogromnii » 15 Юли 2020, 06:28

Няма нужда да си купуваш кемпер с климатик, само трябва да се замогнеш и да отидеш Гурото На Климатиците И Вносителя И Официалният Представител да ти монтира. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock: :shock:
ogromnii

Мнениеот chicken » 15 Юли 2020, 08:40

Да де, ама това ми напомня, че тия, дето си имаме необходимия климатик (щото някои, дето ходят с кемперите като на бунгало смятат, че и друг климатик им трябва), мислим за други неща. А именно, че при официалния представител на Дометик люковете са на 244 кинта :)
Е, още помним оная Лайка, дето обикаляшя по изборите с курвето РадкЪ, ама ще го преживеем в името на каузата... :)
chicken

ПредишнаСледваща

Назад към Пътувания, пътеписи