Това за климатика... Пак се сещам за едни кемперисти, които не си го пускали, че харчел... Ми то като ти харчи 12 на сто със скорост 90 кво те ебе още кило?! Ми жалка история с пешкира около врата. А аз не взех хубави бусове заради липсата на климатик. Междуврочем след като заредих в Сливен отново си лепнахме 120+ и в Софето приключих на 1060 км и 10/100. Климатика не е спиран. Като цяло нямам и усещането, че качва с нещо видимо разхода.

Зарязахме децата, но пък други пътници...

Обичам следморския прахоляк по кемпи

Трафика ту така, ту иначе. Едно спиране за хапване ни изкара от тълпата и се озовахме в някаква дупка... После пак се задръсти. Не е вярно, че българите са хомофоби. На магистралата е пълно с педали у лево. Аз пък излизам когато си поискам и се прибирам баааавно и плавно... Искрено съчуствам на някои идиоти, дето ще се пребият или ще нагазят изпреварвания, за да направят път на святкащия отзад уродливец. Три тона съм, не мърдам. Най-много да ме набие, пък после да видим бой и ебане дали се връщат...

Както и да е. Като цяло голям късмет с времената на придвижване. Минахме 30-40 минути преди ужаса на магистралата.