Първо, дезинфекцията е наистина мощна, огромни вентилатори правят на мъгла това ,което пръскат пръскачките , след това ни подариха пликче с дезинфектант и маски безплатно, дадоха и брошура на български. Спрях да се съвзема от ошашавянето , след като минахме , а и да хванем за последно българския теленор и да разкарам два бота от форума и с крайчеца на окото виждам един бял бус заби пред мене и някакъв чоджум с маска идва към кемпера. Изплаших се ,да ви кажа ,щото кой го знае тоя в тъмното какво ще предложи, я лири на добър курс, я че ми тече масло от задна гравина , я нещо друго. Чак като се приближи си отдъхнах- Сашо огромния, ухилен зад маската и много доволен от скоростта на придвижване .
Първа спирка- паркинга пред Селимие джамията. В паркчето има добри отзиви, в центъра е ,а и ние смятаме утре сутрин да обиколим центъра. До нас има спящи немци в кемпер. Наместваме се , мяркам ,че до нас е баш магазина за баклави и се унасям внезапно . Нямах време да пусна печката и в тъмното съм пуснал само бойлера. Едното се натиска надолу, другото нагоре.

Кам 4 и 30 ме втресе, хеле пуснах комбито както трябва и така цели 2 часа. В 6 и 20 токолоните изреваха..... до 6 и 30 . И червенните ламби ми светят и на контролер и на елтабло. Демек , от 100 ач съм имАл някъде към 4 (четири) Толкоз . Следва обиколка на Одринските забележителности.

Хората са написали смециално за българите обращение на кмета на Одрин. И как няма като всеки трети автомобил е местен, предните два са български.