ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Видима от всички тема

ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Мнениеот Боро » 19 Юни 2019, 09:06

Колеги, нов съм във форума, но с всички се познаваме. След разговор с Владо поставям тази тема за обсъждане и коментари. На 20.06 от 18.30 часа се организира протестен къмпинг пред Президентството и Мин.съвет във връзка с гласуваните промеми в закона за черноморското крайбрежие. В тези промени освен другите “регулации”са въвели и забрана на кемпери и каравани да спират на държавни и общински имоти ако не са в определени за целта места. И са описани солените глоби на които подлежим. Протеста е разрешение до 23.06 18.30 часа. Очаквам мнения,коментари и подкрепа.
Боро

Re: ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Мнениеот mulenceto » 19 Юни 2019, 09:59

Да разбирам евентуално, че ще се разпънат палатки в района.
За друго място няма.
mulenceto

Мнениеот Боро » 19 Юни 2019, 10:33

Паркинга на Батенберг целия ще е затворен за къмпинга.
Боро

Мнениеот vladostanimirov » 19 Юни 2019, 10:59

Аз ще дойда, ще си напечатам злободневни лозунгчета и ще си налепя кемпера с тях.
vladostanimirov

Мнениеот mulenceto » 19 Юни 2019, 11:11

Ясно, щото малко объркващо беше описанието, че ще е пред МС и Президентството.
И аз се включа утре.
mulenceto

Мнениеот vladostanimirov » 21 Юни 2019, 01:02

Срам и позор, драги зрители ! Дойдохме 10 кемпера. Нощуваме 7. Имаме разрешение за 100. До 18,30 ч в неделя. Нито БАКК , нито частната собственост подкрепят протеста. Очаквайте още да ни го начукат. Сега на морето, догодина на планината, по-нататък около реки, езера и язовири. Сами сме си го заслужили. И разкажете на децата си кой направи невъзможното ползване на кемпер в България. Тия, които забраниха обсъждането на проблема във форума си и другите, които се дистанцираха защото не се бяха сетили те. Боклуци, гадно ми е че ви познавам повечето!
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 21 Юни 2019, 08:13

E, Владо, споко! Четвъртък е особен ден. Видя и миналата седмица. Днес ще се напълни. Аз снощи бях на работа, минах да ви видя на връщане, ама вече спинкахте. Сега карам кемпера на сервиз (заради което не го докара жената още вчера) и по обяд може да го метна на площада и да ходя да работя. Или ще дойдем привечер направо всички. Аз мисля, че направо ще трябва да ми пазите място, така ще се напълни :)
chicken

Мнениеот Жана » 21 Юни 2019, 10:09

Владо, още вчера ти казах, че такъв протест не се организира като всички останали чисто човешки в четвъртък, Като това им го обясних веднага след като обявиха плана в кемпер форума, но кой да чуе. Днес ако нещата не започнат да се раздвижват - тогава може да се говориз че се е провалил,
Отделно се замислих доколко биха разширили ограниченията. Защото ако имат и грам мозък ще се замислят, че много от полицаите са рибари и ходят по язовири с палатки (въпреки че преди 3 години определено се впечатлиха и със сигурност много от тях искат да минат на по-сериозно оборудване). Което ме навежда на мисълта, че ако поне малко се замислят ще подходят много внимателно и ще прецакат само кемпер-каравана обществото, само и само да си нямат проблеми със служители на реда, които просто биха оставили да се блокира цяла София.
Довечера идвам, ако имате поръчки за мръвки или някакви провизии имам един лидл по път ;)
Жана

Мнениеот vladostanimirov » 21 Юни 2019, 11:24

Billa е тука до нас. Те се грижат за кетъринга :D
vladostanimirov

Мнениеот Жана » 21 Юни 2019, 11:41

В такъв случай вадете официалните покривки, защото влача фотоапарата да ви правя реклама и след 8 съм при вас.
И без това ми направи впечатление, че всъщност по снимки баш лагера/къмпинга все едно липсва. Хората са си отишли на площада, поснимали са там и са си тръгнали. Нещо липсвате като отразяване, което е супер тъпо.
Жана

Следваща

Назад към За форума