Клубни срещи

Видима от всички тема

Re: Клубни срещи

Мнениеот vladostanimirov » 15 Ное 2020, 18:54

Нашият лагер + Пешо и Ани, които бяха дошли заради рекламата на Кмета първата вечер бяхме кротки. На следващият ден към нас се прикрепиха Xfact-a, Ogromnii i Kacho, който както знаете също е член на форума ни. Вечерта тия по-младите направиха показно като как ще протичат кемпер срещите за в бъдеще, когато ние старите измрем. Значи представете си празна маса, около нея прави 7-8 човека много фиркани и се поклащат в ритъма на немски рок от тонколона и немски хеви метъл + Чил аут и квото там слушат те. Не можахме да заспим , а те не помнят как са се прибрали по кемперите. Расте достойна смяна за ужасТ на ЕПОРФ , който мрази алкохолизма по поляните. Важното е ,че за две вечери нямахе налитане на бой и никой не демонстрира лошо пиянство с некои изключения ...

Нашия бивак
Изображение

Котето "Петък 13-ти" което се появи на едноименния ден и беше наш гост.
Изображение

Изображение

Изображение

Това е накратко. Времето беше с нас, през деня бяхме по тениски , като се скри слънцето , по дебели шуби.

Аз на връщане направих оглед на едно много добро място ,на което още от тая нова година ще има къмпинг и възможност да посрещане на празника и както знаете ,за нашия форум отново ще има привилегии , за разлика от други такива.

Другата седмица - нова клубна среща. :D
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 15 Ное 2020, 19:08

Мен беше хубаво някой да ме събуди на пристигане, че кемпи сам си знае онези координати и се е самопаркира, свалил си е капачката на бойлера, защото си има копче за включването му до леглото и е голяма шитня тази екстра да се съчетае със затворен комин рано сабахлян в онази мъгла. Не, че след пристигането в два не станах в седем. В мъглата... Където на един шезлонг се препичаше собственика на този форум от по-висок ранг. И на всичкото отгоре беше уцелил посоката на невидимото все още слънце, най-вероятно с компас, щото други признаци липсваха. В чашата му потракваше при надигане замръзналото току що сварено кафе. Честно, липсваше цигара, заменена от торбички под очите, на които обяснението открих тук и звучи добро. Който пие зло не мисли. Или нещо подобно, кой как е удобно. Не мога да кажа, че беше пред кемпера си, защото видима връзка между двете липсваше. При надигането на мъгела се оказа, че е дал отклонение само двайсетина метра. Буден беше и колегата Бамзе и заедно ме поставиха в неудобното положениуе да съм без кафе сред хора с кафе. Та се прибрах и си легнах.
Тихите бяха или тихи, или на мен ми е хубава изолацията. И добре че, щото не са онези, шумни тихи, дето си ги знам, ами тези бяха с едно такова електронно и щех да разширя периметъра до Хералдеята Синтика :) Честно и откровено, предпочитам чалгичката.
Аз снимки няма да пускам тук, щото не им е това раздела. Аре, до другия раздел.
chicken

Мнениеот L.dof » 15 Ное 2020, 23:05

Ако ,беше Павката щеше да е друго .
L.dof

Мнениеот ogromnii » 28 Май 2021, 06:09

Чудех се, понеже тоя уикенд се налага да се въртя в софе, дали бар "кокоши трън" ще е отворен, дали главният коктейл-майстор ще е зад бара и дали да не изпием по един джин петък-събота вечер?
ogromnii

Мнениеот xfact » 28 Май 2021, 06:57

Не знам за бар Кокоши Трън, но бар Дъб Ник най-вероятно ще черпи.
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
xfact

Мнениеот ogromnii » 28 Май 2021, 07:41

xfact написа:Не знам за бар Кокоши Трън, но бар Дъб Ник най-вероятно ще черпи.

Даммм, има вероятност. Ще видя дали ще мога да поразместя ангажиментите ;)
ogromnii

Мнениеот vladostanimirov » 28 Май 2021, 11:18

Дъб Ник, Кокоши трън..... пълна мистерия. :oops:
vladostanimirov

Мнениеот ogromnii » 28 Май 2021, 15:06

Кое е толкова мистериозно? Птичият бар вярвам е ясен, а на Дъбника ще духа (вероятно) уикенда ;)
ogromnii

Мнениеот L.dof » 29 Май 2021, 13:45

Работи проверено
L.dof

Мнениеот datajumanji » 31 Май 2021, 15:03

Това некъф нов евро-атлантически уклон на класическата чалга лий?
„Умният човек вижда резултата предварително, а глупакът накрая...”
Мевляна Джалал ад-Дин Мехаммад Руми - персийския поет и мистик
datajumanji

ПредишнаСледваща

Назад към За форума