Мен беше хубаво някой да ме събуди на пристигане, че кемпи сам си знае онези координати и се е самопаркира, свалил си е капачката на бойлера, защото си има копче за включването му до леглото и е голяма шитня тази екстра да се съчетае със затворен комин рано сабахлян в онази мъгла. Не, че след пристигането в два не станах в седем. В мъглата... Където на един шезлонг се препичаше собственика на този форум от по-висок ранг. И на всичкото отгоре беше уцелил посоката на невидимото все още слънце, най-вероятно с компас, щото други признаци липсваха. В чашата му потракваше при надигане замръзналото току що сварено кафе. Честно, липсваше цигара, заменена от торбички под очите, на които обяснението открих тук и звучи добро. Който пие зло не мисли. Или нещо подобно, кой как е удобно. Не мога да кажа, че беше пред кемпера си, защото видима връзка между двете липсваше. При надигането на мъгела се оказа, че е дал отклонение само двайсетина метра. Буден беше и колегата Бамзе и заедно ме поставиха в неудобното положениуе да съм без кафе сред хора с кафе. Та се прибрах и си легнах.
Тихите бяха или тихи, или на мен ми е хубава изолацията. И добре че, щото не са онези, шумни тихи, дето си ги знам, ами тези бяха с едно такова електронно и щех да разширя периметъра до Хералдеята Синтика

Честно и откровено, предпочитам чалгичката.
Аз снимки няма да пускам тук, щото не им е това раздела. Аре, до другия раздел.