от vladostanimirov » 12 Май 2020, 12:31
На 22-ри май ще пратя лични съобщения до повечето от активните форумни членове с паролата на администратора на форума. По този начин форумът ще се превърне в публично дружество , собственост на хората в него .Всеки ще може да го изтрие ако иска, да си го заключи за себеси , да го открадне или да го направи по-добър за благото на останалите. Винаги съм смятал ,че така и трябва да бъде. Не искам повече да се споменава словосъченатието "форумът на Владо" което страшно ме натъжава и приравнява към познати собственически страсти ширещи се из другите форуми и групи. Който може и знае как се прави , да заповяда и да се опита форумът да стане по-добър. Който не може и не знае, нека да не бърка , щото в момента нещата си вървят нормално и аз веднъж като се опитах да изтрия някакво мнание , изтрих направо цялата тема. Толкоз ми е багажа. Моля, не разпространявайте паролата на админа на куцо и сакато. Нека форумът да бъде наш. Ако не сте получили съобщение с парола ,не се напрягайте, че не съм ви я пратил и не ми се озлобявайте, така съм преценил, и както знаете личната преценка не винаги е правилна, ако толкоз желаете, ще ви я пратя. Но ,личното ми мнение е, че не ви трябва, не е лесно. Честит рожден ден!