Рупите

Видима от всички тема

Re: Рупите

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 08:59

Прав си, бе Качо, нека има такива места! И местните феодали трябва да захлебват! Те и си се правят такива места. Ама айде да не е там, където си има други традиции! Щото нали, да взема да си продавам кемпера и да тръгвам със самолетчета по хотелчета, а?
Владо, не са страшни парите, когато се предлага нещо, което искаш. Имаме нужда от хубави къмпинги тук там (не от хотелчета). И аз искам на Рупите по-нормален басейн. Ама аре без хотелчета, вилички и подобни и да не ме пускат в басейна, може би на поляната, или пък да ме гледат като клошар. Че се дразним!
Но пък има и нещо друго. Един чиляк донякъде е прав, че става малко неадекватно, когато за къмпинг с басейни, където отиваш със собственото си бунгало, ти искат повече пари от бунгало с басейни пред него...
Относителни са нещата, но Рупите могат да се облагородят по много по-адекватен начин.
А кмета е за ебане! Вместо местните да си направят къщи за гости, ако наистина има нужда (не вярвам), той ще работи за местното феодалче... И вилички за софийски, петрички, благоевградски гъзета. А местните и обикновените хора пак ще го духат
chicken

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 09:01

Това като Иракли. Хората имали нужда от комфорт. Ама да правят свирки бе! Който иска комфорт да си турга шундата нейде другаде! Иракли е такова и щом не е за тях аре чао! Няма комфорт по морето ли? Верно? Всичко е пълно, няма места, до Иракли опряхме?
chicken

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 09:09

Не искам никой да ме разбира погрешно! Показвал съм достатъчно как мисля и как живея. Но и с удоволствие ще отида да видя къмпинга на Велинград, въпреки, че цената ми е малко... Щото, честно казано, вариантите на близо са Сапарева баня, където къмпинг Верила е пълна шитня за кемпери, каравани и палатки, а на Котвата плащам 60 кинта за еднократно влизане. А трябва и да се замъкна до там. На Варвара леко ми е писнало да живея на пътя, а и още са ми пред очите уж жълтите, но черни от мукъл подложки за чашите в онази кръчма!!! Израснал съм по дупки, но никога не са били толкова мизерни! Почернели подгизнали подложки! Сигурно цивилизации се въдят в тях! Не искам да знам какво е в кухнята с любимите ви кюфтета!
chicken

Мнениеот Kacho » 22 Ное 2019, 14:42

Цената на Велинград сама ще се регулира. Ако има кой да плаща такава, значи бизнес моделът е успешен. Ще се построят и нови къмпинги - що не на Рупите?? и ако празнеят, цената ще се понамали.
Kacho

Мнениеот chicken » 22 Ное 2019, 15:43

Разбира се, че е успешен бизнесмодела! Особено когато е с мисъл и желание! И е много хубаво, че се случват такива неща. Ама аре да остане място и за хората, които не искат такъв модел, въобще или в даден момент!
chicken

Предишна

Назад към За форума