ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Видима от всички тема

Re: ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Мнениеот chicken » 21 Юни 2019, 23:33

Изображение
chicken

Мнениеот chicken » 21 Юни 2019, 23:34

Изображение[/url]
chicken

Мнениеот chicken » 22 Юни 2019, 09:28

Изображение[/url]
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 22 Юни 2019, 10:21

Това беше от мене. Протестът свърши ! БАКК и Жоро Рибарски щели да се срещат ,да обсъждат и да чакат писмо от Държавата ,с което да ги поканят на официално обсъждане. Щото били фактори. Кой беше Жоро Рибарски ? Оня, дето забрани да се обсъжда протестът в неговият форум за да не му падне цената при продажба и да може да остави нещо на децата си ? И дето от страх ,не посмя да дойде само ,е така , на разходка до жълтите павета ? Фактор ! Гоуем ! А кои беха БАКК ? Ония, официално-казионните ,дето чакат държавата да ги покани за мнение ? Ми що не дойде един техен член на паветата, щяхме да го излъчим за преговарящ. Сега гладят костюми, избират вратовръзки. Щели да се срещат с некой , те , в понеделник.... С кой ? Имат ли покана от него, обадил ли им се е ? Щото някои от присъстващите на жълтите павета имат покани, лични , като представители на кемпер обществото. Та ,сега седя и чакам великите БАКК и великия Рибарски да се захванат да ни решат проблемите. Венсеремос , другари ! Четеш ли Любомире, т.е. ЯМС. За тебе го пиша тука, щото ,нали....
vladostanimirov

Мнениеот vladostanimirov » 22 Юни 2019, 16:14

И това е за тебе Любомире, ти си знаеш какво да правиш:
Благодаря ,че пастираш мненията ми във форума на БАКК. Щото аз нямам възможност. Хубаво е да пишеш и откъде ги копираш ,та да знаят хората къде е свободният дух на кемперизма. Може би не знаеш ,но аз съм един от учередителите на БАКК и ми е болно ,че се капсулираха вперили поглед в собствената си неповторимост на единствени легитимни и компетентни представители на кемперистите. Защо бе ,Сашо Василев, след като ви поканиха на протеста, защо не дойдохте поне 10 тина кемпера. Защо бе Рибарски,не направи апел към собствеността си да се дигнат колкото се може повече хора, а се скри като мишка и заключи темата като вредна ? Един от вас да беше дошъл , един жив бакаджия да беше там, щяхме да го излъчим за председател, организатор, вожд или каквото там. Но не ! Идваха телевизии, идваха медии- смях в залата ! И срам. Друга щеше да е ситуацията при 50-60-100 кемпера. Това беше момента за общи действия ,сега беше възможността да седнем на една маса и да направим нещо за нас. Но не ! Не е наша кауза , не е това начинът ! Всичко свърши, законът ще го приемат, догодина ще приемат подобен и за планините, и за водните басейни и за останалите терени. Лееекинко така, малко по малко. За да не пискаме и да не протестираме ,щото не е това начинът. Имахте възможност да ви видят ,да си изпишете титлите под репортажа.Да се направи реклама и на тоя вид туризъм. Но не.
Ех, Любомире, Любомире.....
vladostanimirov

Мнениеот Жана » 22 Юни 2019, 17:36

Написах още миналата седмица как с тази организация нищо няма да стане. Казах и че егото яко ще попречи. Но не осъзнавах в какви мащаби всичко ще пропадне, И този път съм абсолютно съгласна, че този протест се сгромоляса ударно. Пуст ентусиазъм без мисъл не са достатъчни, ама изобщо.
А най-жалкото е, че догодина тези, които ги няма днес ще скочат и ще питат “къде сте“... Две вечери подред минавам през “къмпинга“ без да стъпвам на протеста и почти не съм видяла познато лице извън вас. Само подминаващи, тръгващи си. Не знам и до колко изобщо някой идва да ви подкрепи, да е с вас... И това е достатъчно да знам още вчера как всичко е загубено.
Чета три форума за къмпингари, този е на тотално отритнатите и разочаровани от другите два, на организираните, на големите групи. И просто се опитвам да осъзная какво е това самочувствие, което ги води. Защото е хубаво да има официална организация, която официално да представя дадено общество, както беше предния път на работните групи - просто вдига летвата и прави нещата да изглеждат по-сериозни. Ама да се фръцнеш щот не всеки искал да ти членува. Защото отстрани изглежда така, а аз съм точно това - страничен наблюдател, който за втори път се опитва да координира между хора и екипажи. Но и мойте нерви не издържаха и се отказах преди да се случи този абсолютно глупаво организиран протест (с извинение към намесените, но е така).
Та като цяло един протест на две места без по никакъв начин да бъдат свързани, обединени, вторият даже ако си погледна новините все едно не се е и състоял. Защото аз снимки от кемперите освен в самите групи и форуми не видях. Яд ме е и затова вчера дойдох с апарат, днес се надявам отново да мина и дано има кой да видя и снимам.
Жана

Мнениеот Жана » 22 Юни 2019, 17:58

ахахахахаха не мога! в 5 и нещо отменят протеста, който е обявен, че ще се състои всеки ден до неделя от 6 и 30!
Сега да ходя ли след работа или няма смисъл и дори малкото кемперчета ще са напуснали терена?!
Жана

Мнениеот vladostanimirov » 22 Юни 2019, 19:01

А, Любомире ! Гледам че си изпълнителен и постваш . Специално за моят приятел Стефчо : И тримата органицатори на протеста членуват във форума на Рибарски и пишшат активно в него. Нито един от тях не е изгонен, отритнат или прецакан. Единият от тях е личен семеен приятел на семейство Рибарски. Аз бях решил да не се занимавам с протест ,организиран от други форуми,вече бях отказал на организаторите ,но се включих веднага след като частната собственост се дистанцира от проблемите на кемперистите. Обикновен, редови участник съм там.Тъй като и в нашият форум някой написа призив да се включив. Та, разбирам ,че търсиш под вола теле, но се съгласи ,че ни го начукаха. Сега на морето, догодина на "вашето място"
vladostanimirov

Мнениеот chicken » 22 Юни 2019, 20:13

Владо, що се напъваш при невъзможност за диалог?! Не сме им на нивото! Не можеш да се мериш с нечии синове. Както казах, деветдесетте родиха неща, които ни върнаха в осемдесетте. Стана ми тъжно (да бе! :) ) за сина на един от участниците. Баща му да се събере с такива отрепки! А не с ентелегентите, грамотните, истинските къмпингари и рибари с истиските кемпери... Ти можеш ли да се изфукаш че си с с осем метрова Лайка с дата на регистрация 10.2017? Не? Къде си тръгнал тогава? И с ниското си ниво на ентелегентност. Що се мъчиш да представляваш истинските кумпингари?! Опс, извинявам се, кемперисти, щото къмпингарството включва (основно) и палатките. На ония палаткаджии с другата кауза, опитваши се да употребят енергията на кемперистите...
Истинските представители на кемперистите ще уредят нещата с паркирането като нормални МПСта. Другото да си го оправят другите отганизации, кемперистите не ги касае. А ние давай да си движим форума по същество, да не го замяза на един друг, фригиден и безумно скучен като дружинна ръководителка! Аз имам да споделям доста за места и начини, от които на истинските кемперисти ще им настръхне козината и на задника. Ма къмпингарите, дето дори истински кемпери нямаме така правим :) Нищо, че обществото ни отхвърля ;)
chicken

Мнениеот vladostanimirov » 22 Юни 2019, 20:40

Пиле, явно моето и твоето мнение е важно за БАКК. Постват ни там и ни четат. А както каза ти, като изключим един-двама ,хората са си напълно разумни и адекватни. Пиша ,за да може секретарката ми до го постне в техния форум , увеличаваме таргета ,така да се каже-
vladostanimirov

ПредишнаСледваща

Назад към За форума