от vladostanimirov » 22 Юни 2019, 16:14
И това е за тебе Любомире, ти си знаеш какво да правиш:
Благодаря ,че пастираш мненията ми във форума на БАКК. Щото аз нямам възможност. Хубаво е да пишеш и откъде ги копираш ,та да знаят хората къде е свободният дух на кемперизма. Може би не знаеш ,но аз съм един от учередителите на БАКК и ми е болно ,че се капсулираха вперили поглед в собствената си неповторимост на единствени легитимни и компетентни представители на кемперистите. Защо бе ,Сашо Василев, след като ви поканиха на протеста, защо не дойдохте поне 10 тина кемпера. Защо бе Рибарски,не направи апел към собствеността си да се дигнат колкото се може повече хора, а се скри като мишка и заключи темата като вредна ? Един от вас да беше дошъл , един жив бакаджия да беше там, щяхме да го излъчим за председател, организатор, вожд или каквото там. Но не ! Идваха телевизии, идваха медии- смях в залата ! И срам. Друга щеше да е ситуацията при 50-60-100 кемпера. Това беше момента за общи действия ,сега беше възможността да седнем на една маса и да направим нещо за нас. Но не ! Не е наша кауза , не е това начинът ! Всичко свърши, законът ще го приемат, догодина ще приемат подобен и за планините, и за водните басейни и за останалите терени. Лееекинко така, малко по малко. За да не пискаме и да не протестираме ,щото не е това начинът. Имахте възможност да ви видят ,да си изпишете титлите под репортажа.Да се направи реклама и на тоя вид туризъм. Но не.
Ех, Любомире, Любомире.....