ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Видима от всички тема

Re: ДА ПОДКРЕПИМ ПРОТЕСТА

Мнениеот vladostanimirov » 10 Окт 2019, 12:20

http://www.constcourt.bg/bg/Acts/GetHtmlContent/8f1654ab-f43a-4558-94e0-25fa09f05ed9?fbclid=IwAR3GBrq44iL5Z9nhJKfmzhCcPa9TXXz3Xgde3LqwAoE_ZyivRv3qCMoNS_Q

Конституционният съд е разгледал искането на Омбудсмана на РБългария за разглеждане на 22-рата поправка на ЗУЧК ,която тя направи след като НАШИЯТ ФОРУМ !!!!!!!!!!!!!!!!! организира и проведе протест на жълтите павета и се срещна с нея , и насрочи дата за разглеждане на казуса. Напомням ,че само и единствено НИЕ счетохме тази поправка за ПРОТИВОРЕЧАЩА НА КОНСТИТУЦИЯТА. Останалите фактори в кемперизма се подиграваха, пускаха тенденциозни снимки на софри, бири и празни площади,затваряха теми и забраняваха дискусиите , злозадствайки колко нищо не можем да направим.

Какво ли ще се окаже ,ако КС реши ,че наистина ние сме били прави и сме защитавали КОНСТИТУЦИЯТА , а останалите фактори се били против нея ?
Ще чакам .... :D
vladostanimirov

Мнениеот nikolay77 » 16 Окт 2019, 22:06

Имаше и такива като мен, които не успяха да дойдат. Поради ред причини. Но това не ми попречи да споделя всеки един пост, свързан със проблема със къмпингуването. Заради което отнесох сериозни упреци от колеги от групите. Как не трябвало да се месим, как щели да се оправят нещата, и т.н. Времето ще покаже :|
nikolay77

Мнениеот vladostanimirov » 16 Юни 2020, 17:39

Еми, Рибарски и БАКК победиха. Няма да може да се спира с кемпер на паркинга на Лидъл в Созопол и Равда. Няма да може да се спира и покрайй пътя шофьора да пусне една вода, дет се казва. Във Фиат Пунто ще може да се спи ,във Фиат Химер няма да може. С Фиат Дукато може да се паркира зад плажа и шофьора му да се изкъпе в морето, с друго Фиат Дукато няма да може. На детето детско парти с разпъване на палатки в двора не може да се направи, ако имаш вила на морето, гост с кемпер да ти дойде на гости не може.
vladostanimirov

Мнениеот KFOR-Carp » 16 Юни 2020, 17:58

Очаквайте сега бащицата да се тупа по гърдите и вика като пъдарин: "Аз, аз и единствено аз подкрепих българските хотелиери"
Дали му разбира тъпата тиква, че такива като нас и без пари няма да му стъпим в хотелите :?: :lol: :idea:
KFOR-Carp

Мнениеот chicken » 16 Юни 2020, 18:00

Какво станало?
chicken

Мнениеот KFOR-Carp » 16 Юни 2020, 18:25

KFOR-Carp

Мнениеот L.dof » 16 Юни 2020, 19:55

Издухахме го мамкаму .
L.dof

Мнениеот ogromnii » 16 Юни 2020, 20:11

L.dof написа:Издухахме го мамкаму .

Да. Беше наш ред да го духаме. Сега идва техният. Много мило ми стана от репортажите от Кулата - няколкокилометрова опашка, хората разцъкват мачле и чоплят семки в очакване на момента да подкрепят "родните" "хотелиери" посредством жест, комбиниращ 3 пръста. Жалко, че т.нар. "Наше" море всъщност е тяхно, ама това не е ново. Да продължават да мяучат колко си е ебало мамата. И колко наскоро умрялата риба варненско е по-прясно умряла от гръцката такава ;)
Издигам призив - подкрепете сивия сектор. Да уморим от глад данъкопитаещите.
ogromnii

Мнениеот nelim » 16 Юни 2020, 20:24

БГ туризъма, не можа да проумее че като отидат хората някъде, не харчат само за спане в хотел, а целия район и дори най-малкото квартално магазинче печели от потока на хората. Да, къмпингарите може да не плащат толкова за хотели, да - някаква част си носят касетки с домати и зарзават, но харчат пари, за пиене, за забавления, за какво ли не - някои повече - други по-малко. Е - ще ги харчат в Гърция, местните ще са щастливи, а нашите ще се чудят какво става и ще обвиняват КОВИД, кризата, ЕС и кой ли не :)
nelim

Мнениеот L.dof » 16 Юни 2020, 21:17

Колеги следват всички останали свободни места за къмпингуване да бъдат отрегулирано нали разбирате .
L.dof

Предишна

Назад към За форума